top of page
It's a family affaire...

Petit-Beau

Sinds 2006 helpen wij u graag persoonlijk bij het vinden van het perfecte schoentje voor uw zoon en/of dochter. Na 7 jaar vonden we het tijd worden om ons exclusieve en kwalitatieve schoenenassortiment uit te breiden met een unieke selectie van kinderkleding.
 

In onze ruime winkel kunnen uw kids in alle rust zelf kiezen en passen wat ze leuk vinden. Van een leuke nieuwe sweater tot een complete look in Belgische en creatieve merken die staan voor duurzaamheid en kwaliteit. We stylen ze graag van 0 tot 18 jaar !
In ons uitgebreide schoenen aanbod vindt u onder meer laarzen, sandaaltjes, sneakers en ballerina’s van maat 18 tot 41. Ook voor communiekleding en communieschoenen kan u bij ons goed terecht.

Petit-Beau vind je in hartje Sint-Niklaas. Onze winkel is goed bereikbaar, zowel met het openbaar vervoer als met de auto. Via de E17 afrit Sint-Niklaas staat u op 5 min in de Stationsstraat en parkeert u in de parking onder de markt, aan het station of in de Dr Verdurmestraat en wandelt u 5 min tot onze winkel.

Graag tot binnenkort!

Kathleen en Eline, Petit-Beau

bottom of page